Bezoek aan de middenschool van Nieuwpoort

Bezoek Middenschool Nieuwpoort op 18 februari 2008

’ Ik denk dat ik  -na deze namiddag-  al weet dat ik naar het middelbaar in Nieuwpoort zal gaan.’                                                                                                                                                                                                               Kelly Kubiki (6hs)

 

 

Billie Pollet: Eerst hebben we Franse les gehad. We moesten kledingstukken in het Frans benoemen. Toen hebben we nog vijf minuutjes het spelletje:  “Ik ga op reis en ik neem mee …” gespeeld maar dan in het Frans.

 

Daarna leerden we in de kookles een bananenmilkshake maken. Ik wist eigenlijk al hoe je dat moest maken, maar dat je citroensap over je fruit moet gieten zodat het minder snel rot wordt, dat wist ik nog niet. De kookles vond ik het leukste omdat het een lekkere milkshake was.

 

De laatste les was in de computerklas. Samen met Arusha moest ik raden welke betekenis verkeersborden hadden. Dat vond ik moeilijk. Ik scoorde  -10%!

 

Ken Vandevoorde: Ik vond al de lessen goed. Ik geef 10 op10 voor deze namiddag want het was zeer interessant allemaal.                                           

 

Lars Depotter: De volgende keer wil ik nog een keer Frans leren en  we zouden dan het Franse spelletje nog eens moeten spelen.

 

Liselot Simoen : Frans is met een hele leuke juf.

 

Tom deburchgraeve: De juf van Frans was veel te streng voor een eerste keer. De meester van de computers gaf je uitleg hoe het moest en hij kon tegen iets. De anderen niet.

 

Delissa Huegebaert: Ik wil wel alles nog een keer doen.  Ik geef een  9.5 op 10. Ik vond de Franse les het leukst al verstond ik er niet veel van!

 

Kenny Lemoine: Ik wil de volgende keer nog eens turnen. Ik geef een dikke 10 op 10 omdat het heel leuk was in de middenschool en ik kijk al uit naar devolgende.

 

Valérie Dewulf : 10/10 want alles was leuk en goed. De volgende keer wil ik wiskunde. De Nederlandse les vond ik niet zo leuk.

 

Mattias Debruyne: Ik vond niets slechts aan ons bezoek. Daarom geef ik een 10 /10 want alles was erg leuk vooral het koken.

 

Nathan Vanacker: De banken waren in de middenschool heel anders. Ik vond het leuk om van lokaal naar lokaal te stappen  na elk lesuur.

 

Ilse vanwelsenaars: Ik zou de volgende keer eens  rekenen willen krijgen en ook terug turnen. Kunnen we niet eens een rondleiding krijgen en zo alle leerkrachten leren kennen? Ik verlang al om naar het middelbaar van Nieuwpoort te gaan.

 

Arne Dugardein: In de Franse les ging het over kledingstukken. Ik vond het niet zo moeilijk omdat we het al geleerd hebben in onze klas. Ik vond het koken het leukst omdat we de zelfgemaakte  milkshake mochten opdrinken.

 

 

Kelly Kubiki: Het was zeer leuke namiddag en daarom geef ik een 9/10. Ik zou graag nog eens een kookles krijgen. Ik denk dat ik, na deze namiddag,  al weet dat ik naar het middelbaar in Nieuwpoort zal gaan.

 

                                                                                                                                                                  20 februari 2008

                                                

Dit bericht werd geplaatst in Basisschool de Vierboete Nieuwpoort. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s